Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

 

PELLER ANNA

előadóművésznő

 

„MAGYARORSZÁG HANGJA”

díj adományozása

(amerikai – kanadai magyarság és a magyarok nevében)

 

 

 Kép

PELLER ANNA előadóművésznő több évtizeden keresztül vitte zenei üzenetét határainkon túlra ugyanolyan szeretettel és odaadással, mint Magyarországra.

Nagyon sokoldalú előadóművésznő, ki csodálatos hangjával, szeretetével örvendezteti meg az embereket úgy Magyarországon, mint Amerikában.

 

Rendkívül széles körű repertoárral rendelkezik: operettek, musicalek, pop-rock-táncdalok, magyar nóták, nem utolsó sorban eredeti sváb dalok, jódlik. Egyedüli jelenség az országban ki ekkora repertoárral rendelkezik és azokat magas szinten műveli.

 

 

 Előadásmódja professzionális, jól kimunkált, szeretet teljes.

 

Több évtizedes pályafutása során erősítette a kulturális kapcsolatokat Amerika-Kanada -Brazilia-Németország-Franciaország-Belgium-Csehszlovákia-Románia-Magyarország között.

Peller Anna munkássága példaértékű, mondhatnánk eddig, mint missziós vitte dalait a nagy világba. Küzdelmes életutat tudhat maga mögött, nem ismerte a fáradtságot. Sok-sok lemondás árán – közben értékes gyermekeit nevelve, példaértékű magánélete megtartásával- járta a nagyvilágot és tette dolgát, hogy minél több embernek adja át zenei üzenetét.

 

Az amerikai – kanadai – magyarság és a magyarok nevében PELLER ANNA előadóművésznőnek „MAGYARORSZÁG HANGJA” kitüntető címet adományozzuk.

 

Kép

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.